Adidas

jag brukar inte ha ett speciellt klädmärke som jag har på alla mina kläder. Jag handlar kläder lite här och var ibland gina tricot och ibland stadium, det är olika.
Men om jag ska förknippa min personlighet med ett varumärke så skulle jag förknippa min personlighet med Adidas, eftersom adidas är känt för att vara sportmärke. 
Jag är rätt sportig av mig, jag gymmar 3 gg i veckan och går på styrkegyma två gånger i veckan. 
Detta året ska jag mönstra så det gäller att jag har bra kondition och styrka. Jag har inte så många adidas kläder, bara några. Man får lägga lite mer pengar för varorna, men dem håller och är bra varor. En adidas tröja jag har haft i 2 år håller fortfarande, man skulle kunna tro att den är ny.
Jag diggar Adidas kläder helt enkelt, dem är snygga och har bra kvalitet som sagt. Adidas vet ju hur dem ska locka ungdommar att köpa, eftersom är det är många som går runt med deras varor. Men det är inte bara ungdommar som handlar av deras varor , deras varor är gjorda för alla åldrar. 
Det kan också vara dåligt att uttrycka sig med ett varumärk. En del varor tillverkas av barn i fattiga länder. Jag tycker inte att vi ska stötta de företaget som tar in kläder som barn har gjort, genom att vi köper deras kläder. Barnen får knappt någon lön för de jobb dem gör. Dte borde finnas ett annat sätt istället, och inte tvinga små barn göra slavarbete.
Men adidas tillverkas i alla fal inte på det viset.
Ett annat exempel är att ett varumärke står bara för en del av en,  varumärket står för sport i största del, och man sportar inte hela tiden. Det jag vill säga är att om man hade varit en kopia av ett varumärke så hade det blivit rätt enformig personlighet..

RSS 2.0