2008

hum.. Ja, vad har egentligen hänt under 2008? Finns det händelser som kommer betyda något för framtiden..? Är 2008 som ett helt vanligt år som de flesta andra åren?

Det har ju hänt jätte mycket under hela 2008, både större och mindre händelser/dåliga och bra. 
Man kommer knappt ihåg vad som hänt, fast än det hänt så enormt mycket. 
Ex. 10 åriga Engla mördades, flygolyka i Madrid där 200 dog, några har vunnit matcher, andra har förlorat en nära släkting, det finns dom som har flyttat utomlands mm.. 
Den mest konsigaste händelse som jag tycker är under 2008 hände i början av december, då vi vaknade av panik av att det skakade i husen och sängarna.jordskalvet drabbade sydsverige, norra tyskland samt Danmark.
Att vakna av att hela sängen skakade och var helt inställd på att  huset skulle rasa vilken sekund som helst kan itne komma på beställning, det var riktgit läskigt.

En annna lite större händelse är att USA har ny president, Barack Obama vann presidentvalet 4 november 2008. Det stod mellan honom och John McCain, men Obama vann vöerlägset över McCain.han är den fösta afro-american som har valts till president i USA vilket blev lite annorlunda för folket, men dem tyckte det var bra att det visar på jämnställt.

Annars för mig så har 2008 varit ett vanligt år som de andra åre, det har inte hänt något specielt, jämfört med de andra åren.
Hoppas på att 2009 blir ett bra år :)






RSS 2.0